The Gathering 2017

HACKING COMPETITION

The competition has ended.
 

Christian - PewZ

Christian er 24 år og kommer fra Oslo. For øyeblikket jobber han som skadevareanalytiker og skriver masteroppgave i forbindelse med jobben sin. I tghack passer han på at alt det tekniske er på plass. Han studerer ved Institutt for Informatikk på Universitetet i Oslo, hvor han går linjen programmering og nettverk. Han elsker å programmere, jakte på og leke med malware og å lage god mat. I CTF liker han alt utenom stego, men er spesielt glad i pwn.

Marit Iren - maritio_o

Marit er en 24 år gammel jente fra Oslo. For øyeblikket tar hun mastergraden sin i linjen programmering og nettverk ved Institutt for Informatikk ved Universitetet i Oslo. Som årets leder i tghack passer hun på at hackekonkurransen går som den skal. Ellers liker hun gaming, programmering, CTFer og den nyeste interessen er yoga. Når det gjelder CTF gjør hun enkle oppgaver innen alle kategoriene, men ønsker spesielt å utvikle seg innen pwn og litt web og SQL.

Einar Antonsen - Chabz/Chabaluz

Einar er en 24 år gammel Oslo-gutt. Han studerer ved Institutt for Informatikk ved Universitetet i Oslo, og skriver masteroppgave om kvante-resistent kryptografi. Hos oss i tghack har han rollen som crypto-sjefen. I CTF-verdenen er han best på krypto, men liker å løse oppgaver innenfor alle feltene. Når han ikke jobber med CTF eller masteroppgaven, bruker han tiden sin på å lede studentforeningen Svett eller litt gaming. Einar er desverre ikke med oss på TG i år.

Roy Olav Purser - roypur

Roy Olav er en 21 år gammel gutt fra Rælingen. For øyeblikket tar han en bachelor i linjen programmering og nettverk ved Institutt for Informatikk ved Universitetet i Oslo. I tghack er Roy Olav mesteren innen web-oppgaver. Han liker å programmere og å leke med nettverk. Han foretrekker å programmere i statisk typede språk som C og go. I CTF er han mest glad i kategoriene web og misc. Han har nylig begynt å lære seg litt innen kategorien pwn.

Krister Borge - kristebo

Krister er en 35 år gammal gutt fra Oslo, og studerer verden vakreste ting: elektronikk. Han digger datamaskiner, 3d-printere og hardware av diverse slag. Innen CTF er han totalt nybegynner, men synes det er kjempegøy å lage oppgaver. Han vil gjerne bli bedre på reversing, synes det er morsomt å lete etter mønstre. Esoteriske og funksjonelle programmeringspråk er han også glad i.

Hans Petter Taugbøl Kragset - hptk - hpkragse - hewo

Hans Petter er 24 år gammel, født og oppvokst i Oslo. Han studerer ved Institutt for Informatikk ved Universitetet i Oslo, der han tar en master i Programmering og Nettverk med fokus på nettverk i datasentre. Selv sier han at han ikke er noen god hacker, men synes det er moro å tenke ut oppgaver på lavt nivå. Han er glad i å spre sitt engasjement for teknologi, og engasjerer seg i studentmiljøet ved UiO.

Nicolas Harlem Eide - nicolaei/SliZe

Nicolas er en 21 år gammel gutt fra Asker. For øyeblikket studerer han ved Institutt for Informatikk ved Universitetet i Oslo, og jobber deltid som sikkerhetsanalytiker. Han digger programmering, lyd og lys. På Universitetet i Oslo er han foreningsaktiv og er med å arrangere Oslos største IT-bedriftsdag, dagen@ifi. Når det kommer til CTFer er han en glad amatør, men har lyst til å lære mer om reverse engineering.

Adrian Helle - adriah

Adrian er en 21 år gammel kar og bor for tiden i Oslo. Han studerer programmering og nettverk ved Institutt for Informatikk ved UiO, og har en del jobber på siden. Han jobber bl.a som systemadministrator for et lite offline tungregningskluster ved Ullevål sykehus. Der får han mange kule og intrikate oppgaver og problemer. Adrian er også veldig glad i programmering, og å prøve og knekke programmer, nettsider og andre ting relatert til IT-verdenen. Det han liker aller best å tukle med er hardware. Ellers så syntes han stegoer er supergøyale!

Nikolas Papaioannou - N0K0 / Nikolasp

Nikolas er en 22 år gammel norsk-gresk australer fra Bærum/Rykkinn. Han studerer master i programmering og nettverk ved UiO. Hans store interesser innebærer å finne ut hvordan ting funker ved å ta det ifra hverandre (men ikke alltid sette sammen igjen) og å sørge for at Institutt for Informatikk er et så kult sted som mulig for alle nåværende og fremtidige studenter. Nikolas er veldig glad i reversing av alle mulige applikasjoner, for så å finne ut hvordan man får dem til å gjøre noe fullstendig uventet. Han ønsker å lære mer om er hvordan man lager en skikkelig kul hjemmeside og hvordan internettapplikasjoner blir brukket.

Nicolai Skogheim

Nicolai er en kar på 25 år fra Oslo. Han tar bachelor programmering og nettverk ved Institutt for Informatikk ved Universitet i Oslo. Han har nylig startet podcasten 'N/A' sammen med en kompis, og er glad i å spille Super Smash Bros melee. Han er også med i studentforening Svett. Nicolais interesse for programmering og web-utvikling har gjort han til en av to webutviklere i tghack-crewet.

Jonas Rudlang

Jonas er 25 år gammel og kommer fra Oslo. For øyeblikket tar han bachelor i linjen programmering og nettverk ved Institutt for Informatikk ved Universitet i Oslo. Hans interesser er design og web-utvikling. Akkurat som Nicolai er han veldig glad i Super Smash Bros melee. Jonas er medlem i studentforeningen Svett. Jonas er den andre webutvikleren i tghack-crewet.

Flagg Flaggesen

TG17{n0w_u_r3ally_kn0w_u5}